Archive

TV-aksjonen | A sea of possibilities

Posted by Kutt frisør on 9. Okt 2020

Here at Kutt Frisør we have decided to join and support this years TV-aksjon through "klipp med mening". In 2020 WWF is supported through the fundraiser for their ocean plastic initiatives. TV-aksjonen, the annual fundraiser, is live broadcasted on NRK Sunday 18 October.

Eight million tonnes of plastic waste ends up in the ocean each year. Plastic doesn't just threaten the wildlife, but we are affected as well. Together we will reduce plastic emissions to take care of the worlds oceans!

 


MAKE YOUR CONTRIBUTION HERE:
www.spleis.no/kutt


0 Comment

Informasjon om smitteverntiltak på Kutt

Posted by Kutt frisør on 15. Aug 2020


Kjære kunde,

Vi gjør vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes krav og råd til smittevern og er godt forberedt. Vi skaper en trygg salong for deg som kunde og for alle våre medarbeidere.

SMITTEKUNNSKAP 

Våre medarbeidere har gjennomført E-læring i smittevern fra Norske frisør og velværebedrifter i samarbeids med OsloMet og er godt satt inn i bedriftens smittevernrutiner.


 Trygg salong - Informasjon før salongbesøk 


KOM FRISK

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan vi dessverre ikke behandle deg. Du må da avbestille din time hos oss og vi hjelper deg å finne en ny time.

KOM ALENE

Vi ønsker at du kommer til salongen alene, det er ikke mulighet for å ha med seg barn og hunder. Har du behov for ledsager skal salongen informeres om dette.

VASK HENDENE

Du skal sprite eller vaske hender ved ankomst og når du forlater salongen. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig for våre kunder ved inngang.

HOLD AVSTAND

Vi har tilrettelagt med god avstand imellom arbeidsplasser på minimum 1meter. Hjelp oss med å holde god avstand

MOBILTELEFON, NETTBRETT OG PC BRUK

Disse er en potensiell smittekilde, og bør rengjøres/desinfiseres før de benyttes i salongen.
Vi oppfordrer deg til å ikke bruke mobiltelefon, nettbrett eller PC. 


IKKE TA PÅ PRODUKTER UNØDVENDIG

Vi vil begrense kontaktsmitte og ønsker derfor at du ikke tar på produkter unødvendig. Dette gjelder også for flater i salongen.

REN BEHANDLING

Alle kunder som skal behandles vil få hårvask. Skal du farge håret ditt ønsker vi at du møter med nyvasket hår.

REN SALONG

  • Vi desinfiserer arbeidsplasser og utstyr godt imellom hver kunde. Alle vil få en ren og nyvasket kappe på ved behandling.

  • Salongene blir rengjort jevnlig gjennom hele dagen og alle kontaktflater vil bli desinfisert hyppig.


TRYGG SALONG

Andre tiltak vi gjør som vil påvirke ditt besøk hos oss:

  • Din frisør vil følge deg under hele din behandling.
  • Bemanningen i salongen er tilrettelagt slik at det vil være god avstand mellom kunder og medarbeidere i salongen. Dette vil også medføre til noe redusert kapasitet.
  • Vi kan dessverre ikke servere deg kaffe eller te.
  • Magasiner, blader og aviser vil ikke være tilgjengelig.
  • Du er selv ansvarlig for å henge opp ditt yttertøy, din frisør vil angi hvor dette kan henges eller legges.
  • Vi ønsker at du betaler med Vipps eller bankkort 
  • Etter krav fra Helsedirektoratet er vi pålagt å registrere alle kunder med navn og kontakt info hvor dette vil lagres i to uker. Dette er som en del av beredskapen for smittesporing.


Vi ønsker deg velkommen til oss på Kutt
0 Comment

Vi åpner våre salonger gradvis fra 27. april

Posted by Kutt frisør on 8. Apr 2020

Kutt vil gradvis åpne alle våre salonger fra 27. april. Vi venter nå på retningslinjer for smittevern og kan pr. i dag (8. april) ikke si noe om åpningstider og kapasitet, men vi er optimistiske. Vi regner med at restriksjonene vil gi oss begrensninger i forhold til normal drift. Vi jobber nå, i samarbeid med resten av bransjen om en bransjestandard i henhold til myndighetenes krav om smittevern. Kutt er opptatt av at alle kunder og ansatte skal seg føle seg trygge i våre salonger. Vi ber om forståelse for eventuelle endringer i oppsatte timer fra 27. april grunnet smitteverntiltak.

For de av dere som har time mellom 14. - 27. april vil dere bli kontaktet for ny time. Vi vil også i denne perioden frem til 27. april holde våre salonger åpen for produktsalg onsdager og lørdager klokken 12:00 - 14:00. 


Ønsker alle en god påske! Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen fra 27. april.
Hilsen alle oss på Kutt
0 Comment

Powered by: Bloc